Bekijk Onze Geschiedenis
En Maak Kennis Met EMD.

Over Ons

EMD service en onderhoud is ontstaan in 2019 als een echt familie bedrijf.
EMD is opgericht door Toon l’Amie en zijn vrouw Nathalie l’Amie. Toon heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en de industriële sector, maar in 2019 was het tijd om zijn ambitie waar te maken. Een all-round bedrijf die service en onderhoud verleent aan bedrijven en particulieren als het gaat om storingen, keuringen, laswerkzaamheden, hydrauliek op het gebied van de industriële en grondverzet machines maar ook voor de wat grotere tuin en park gereedschappen.
De naam EMD is ontstaan uit de namen van de kinderen van Toon en Nathalie. De administratie neemt Nathalie voor haar rekening. Hun neef werkt ook binnen het bedrijf en zet zich in voor het all-round werk, kortom een echt familie bedrijf waar ook de kinderen staan te trappelen om onderdeel te worden binnen het bedrijf!
In het nog jonge bestaan van het bedrijf hebben Toon en Nathalie niet stil gezeten, begonnen vanuit huis hebben zij zich nu gevestigd in een bedrijfspand: De Hoorn 380 in Alphen aan den Rijn, zijn actief door heel Nederland en werken met verschillende bedrijven intensief samen.

Kwaliteit, flexibiliteit, oplossingsgericht en service zijn de standaarden die bij EMD hoog in het vaandel staan!